brandbox
brandbox

Sporten voor bedrijven

Netwerken tijdens het sporten!

Ben jij werkgever of medewerker en heb jij interesse om voordelig te sporten in Veenendaal? Dan is het ‘Sporten voor bedrijven-pakket’ bij LaVita wat voor jou! Dit pakket biedt belastingvoordelen die oplopen tot wel 42%.

Ook verlaagt het stimuleren van de gezondheid van werknemers veelal het ziekteverzuim. Door meer te sporten voelen jouw werknemers zich fitter en hebben ze meer energie. Dit komt de arbeidsproductiviteit dan ook ten goede. Daarnaast bevorderen werknemers die samen sporten de teamgeest op kantoor. Werknemers zijn tevens beter bestand tegen stress en minder vaak ziek. Daarbij komt dat fitness, naast hardlopen, is uitgegroeid tot netwerksport nummer 1.

Ondernemend Veenendaal ontmoet elkaar in de LaVita Businessclub. Zo is LaVita Lifestyleclub de aangewezen locatie voor netwerkbijeenkomsten, maar ook netwerken op sportief vlaks is bij LaVita mogelijk.

Wil jij meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en onze bedrijf- en event coach zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!


Verstuur