brandbox
brandbox

Van Bankzitter tot Topper!

Samen met jouw persoonlijke Sportcoach

Samen met LaVita Lifestyleclub en ons unieke Ivolution Sportcoach concept kun je doorgroeien van Bankzitter tot Topper! Dat klinkt goed, maar dat gaat niet automatisch. Succes is een kwestie van doen en dat begint en eindigt altijd bij jezelf. Mooier kunnen wij het niet maken. Wel leuker, sneller en makkelijker!

Van Bankzitter tot Actieve sporter!

Met name als je begint met sporten is het belangrijk dat je op de juiste wijze begeleid wordt om gemotiveerd te blijven en blessures te voorkomen. Onze Sportcoaches houden je doelbewust en gemotiveerd om in beweging te komen en te blijven. Door het zoeken naar de juiste balans tussen kracht, conditie, fun, gezonde voeding, voldoende ontspanning en gezelligheid coachen en begeleiden wij je in 12 maanden van Bankzitter (niet actief), naar Starter (0-6 maanden actief), naar Beginner (6-12 maanden actief) tot Actieve sporter (meer dan 12 maanden actief).

Na 12 tot 18 maanden zul je merken dat sport en bewegen een vanzelfsprekend onderdeel is geworden van jouw lifestyle. Regelmatig bewegen en lekker in je vel zitten geeft een kick en zorgt ervoor dat je nooit meer anders wil!

Van Actieve sporter tot Topper!

Heb jij na 12 maanden de smaak te pakken en ben je lekker actief dan is het belangrijk om jezelf continue te blijven prikkelen. Dit doe je door nieuwe dingen uit te proberen of door je grenzen te verleggen. Dit zorgt ervoor dat sporten nooit gaat vervelen en je doorgroeit tot een Gevorderde sporter (24 maanden actief) of zelfs een Topper (meer dan 36 maanden actief).

Vergis je niet, een Topper heeft niks te maken met prestaties of het heffen van gewichten. In onze ogen ben je een Topper als je meer dan 36 maanden achter elkaar regelmatig sport. Dit klinkt heel ver weg maar dit is dichterbij dan je denkt. Het is immers zo dat, wanneer je het naar je zin hebt de tijd vliegt!

Maak nu een afspraak en bekijk welk lidmaatschap het beste bij jou past >