brandbox
brandbox

Over Sportcoaching

Versnel je trainingsresultaat!

Wil jij afslanken? Volgend jaar de Kilimanjaro beklimmen? Of een betere prestatie leveren bij je volgende wedstrijd? Ons Sportcoach pakket is er voor iedereen die doelbewust en gemotiveerd wil blijven en graag in korte tijd meer wil leren over sport, voeding en lifestyle.

Deelnemers aan het Ivolution Sportcoaching programma kiezen er bewust voor om definitief afscheid te nemen van oude gewoontes en overtuigingen. Samen willen zij voor eens en voor altijd de switch maken naar een actieve, energieke en gezonde manier van leven. 

Waarom Sportcoaching?

Uit onderzoek blijkt dat het contact met een Sportcoach gedurende de eerste 6 maanden doorslaggevend is voor succes. Het percentage mensen dat gedurende deze eerste periode uitvalt en besluit op de bank te blijven zitten is, schrik niet, circa 60%! Daarnaast sport de gemiddelde Nederlander ongeveer 1x per week. Dit terwijl voor het bereiken van het door jou gewenste resultaat het cruciaal is om minimaal 2x in de week van de bank af te komen.

Sportcoaching en Lifestyle

Met name voor de startende en beginnende sporters is goede coaching en begeleiding van cruciaal belang. Maar ook voor de actieve sporter is het belangrijk om niet te vervallen in een eenzijdig trainingspatroon en de motivatie te verliezen. Onze Sportcoaches helpen je om gemotiveerd te blijven en nog meer plezier en resultaat te halen uit jouw lidmaatschap. Zij dagen je uit om mee te doen aan verschillende beweegactiviteiten zowel binnen als buiten de sportschool, je krijgt nuttige eet- en beweegtips en we inspireren je om jouw lifestyle blijvend te veranderen.

Start jij vandaag nog?

Als je kiest voor ons Sportcoaching pakket dan kies je voor de juiste balans tussen sport, kracht, conditie, gezonde voeding en voldoende ontspanning. Een sportief en actief leven en het werkelijk behalen van jouw doelstellingen geeft een kick en zorgt ervoor dat je nooit meer anders wil!

Maak direct een afspraak met een Sportcoach:

Verstuur
large box 1

Van Bankzitter tot Topper!

De gemiddelde Nederlander zit één tot anderhalf jaar thuis op de bank voordat ze de stap nemen om naar de sportschool te gaan. Ken je het gevoel dat je heerlijk thuis op de bank zit en eigenlijk wel weet dat je er vanaf moet komen? Bij LaVita Lifestyleclub begeleiden we je stap voor stap van Bankzitter naar Topper. Dit heeft niks te maken met het winnen van prijzen, je bent namelijk al een Topper als je 36 maanden minimaal twee keer in de week gesport hebt. Het gaat niet om gewichten maar om lifestyle!

 Lees verder >