brandbox
brandbox

Over Personal Training

100% Gegarandeerd resultaat

Personal Training is 100% resultaatgarantie. Je gaat 1-op-1 of 1-op-2 met jouw Personal Trainer aan de slag. Samen met je Personal Trainer doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw doelstellingen behaalt. Of je nou wilt afslanken, een extra stok achter de deur nodig hebt of een ander specifiek doel hebt, alles is mogelijk. Let op: Personal Training is niet voor iedereen! Maar alleen voor mensen die echt willen!

Personal Training bestaat uit een uitgebreid voeding- en trainingsplan gebaseerd op jouw doelstelling waarbij mental coaching centraal staat. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw interesse, mogelijkheden en doelstelling. Om je een juiste prijsindicatie te geven is een intakegesprek nodig (dit is gratis en vrijblijvend). In overleg met onze Personal Trainers is alles mogelijk, op jouw gewenste dag en tijdstip!

Geïnteresseerd?

Vul hieronder je gegevens in, zodat een van onze Personal Trainers contact met je kan opnemen voor het plannen van een gratis intakegesprek.

Een intakegesprek is bedoeld om te bekijken wat je wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen wij uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sporten. Mocht dit de oplossing zijn waarnaar jij (al jaren) op zoek bent, dan maken we een plan voor een intensief begeleidingstraject.


Verstuur

Personal Training is nu haalbaar en betaalbaar voor iedereen. Alle Personal Trainers bij LaVita zijn gecertificeerde Los Angeles Personal Trainers (LAPT). Deze video geeft meer inzicht in LAPT Personal Training en de voordelen van een Personal Trainer.