brandbox
brandbox

Nieuwsbrief

NEWS - LaVita Lifestyleclub
LAVITA NEWS | JUNI
DEZE MAAND

Dansshow B You – 24 juni
LaVita op rolletjes – 30 juni 
Leden deal – juni, juli en augustus
Op vakantie met FunXtion!
Groeples van de maand 
Mededelingen 

INTRO
De zomer staat voor de deur! Heb jij vrienden/familie die bij een vereniging sporten en die in de zomer “stil liggen"? Lees dan verder! Wij hebben namelijk de LaVita Summer deal. Sport in juni, juli en augustus voor €1 per dag. Weet jij iemand enthousiast te maken voor de LaVita Summer deal? Dan ontvang jij een LaVita shopper, bidon en handdoek cadeau! Lees snel verder voor alle andere acties en activiteiten…

Veel leesplezier! 

Dansshow B You – 24 juni
Alle dansgroepen van LaVita hebben maandenlang keihard gewerkt om een spetterende dansshow te verzorgen. Deze jaarlijks totaal vernieuwde show is vóór jong en oud, dóór jong en oud. Modern/Jazz, HipHop, Sh'Bam, Swingkids; alle dansdisciplines komen aan bod. Mis dit spektakel niet! Er zijn nog kaarten aan de deur van De Lampegiet verkrijgbaar en kosten €15,-. Ben je jonger dan 11 jaar, dan ontvang je €2,50 korting!
 
 

LaVita op rolletjes – 30 juni
LaVita verandert deze avond (vanaf 18 uur) in een openluchtrestaurant! Ontdek de verschillende smaken bij de keukens van onze diverse koks. Er is onbeperkt aanbod voor iedereen. Of je nu houdt van Italiaans, healthy food, Indisch, sushi of ijs….er is voor ieder wat wils! Schuif dus gezellig aan bij één van de picknicktafels en kom lekker proeven! Je kunt je inschrijven bij de receptie en deelname kost €20,- (excl. consumpties). Uiteraard zijn partners van harte welkom!
Leden deal – juni, juli en augustus
De truc is niet om te starten met sporten, maar om het vol te blijven houden! Daarom nu speciaal voor onze leden een leuke actie om ook in de zomermaanden te blijven sporten. Kom in juni, juli en augustus:
- 8x sporten en ontvang een GRATIS LaVita shopper
- 13x sporten en ontvang een LaVita shopper en €5 bartegoed
- 26x sporten en ontvang een LaVita shopper, handdoek, €15 bartegoed en gratis coaching sessie met een Personal Trainer!
 
Op vakantie met FunXtion!
De vakantie komt er weer aan. Wil je je sportschool meenemen op vakantie? Dat kan! Download gratis de FunXtion app op je mobiel. Met deze app train je waar en wanneer jij wilt. Al je workouts en losse oefeningen staan in deze app, maar je vindt er ook heerlijk gezonde recepten. Daag je vrienden uit voor een challenge en track je activiteiten tijdens een rondje door het bos. Plus: hoe vaker je traint, hoe meer “experience points" je krijgt en hoe meer work-outs je kunt “unlocken". Go for it! 
 

Groeples van de maand – BODYCOMBAT
In juni is BODYCOMBAT groepsles van de maand. BODYCOMBAT is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, TaiJi en Muay Thai. BODYCOMBAT staat op ons lesrooster op maandag 20.30 uur, woensdag 19.30 uur en vrijdag 10.00 uur en wordt gegeven door Henk en Cindy. Neem jij gezellig iemand mee?.
Mededelingen 
> Vanaf 4 juni hebben we een tijdelijke combi-deal aan de bar: MP3 Burner Mexico Feige + GO Energy Bar red berry voor € 2,50 (zolang de voorraad strekt).
 
> Onze eigen Heleen is door FunXtion geïnterviewd. Je kunt het interview hier nalezen.

> Op 9 juni gaan er verschillende lopers van de hardloopgroep van LaVita mee doen aan de Schuiteman Valley Run. Onze toppers Ruby en Jiska verzorgen de Warming Up voor alle lopers op het podium bij Station West!
 
> Onze selectie- en demoteams (dans) vallen flink in de prijzen tijdens hun wedstrijden. Hard work pays off!
 
> Op 23 juni is het de beurt aan onze “bootcampers" om te gaan bikkelen bij de Strong Viking Run. Veel succes bikkels; OORAH!!!
 
> Vanaf 19 juni starten de examens van onze vechtsporters. Vergeet je niet vóór 16 juni aan te melden bij de receptie.
 
> Op 30 juni doet een delegatie van onze mountainbikers mee aan De Hel van Ede-Wageningen. Ook een keer meedoen met een MTB training? Mail naar cindy@lavitaveenendaal.nl. 
Volg jij ons al?
Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Wees altijd als eerste op de hoogte, zie foto's van evenementen en lees over de laatste acties.

Ga snel naar: www.facebook.com/LaVitaVeenendaal 

Of volg ons op Instagram: lavita_lifestyleclub
Copyright © 2018 LaVita Lifestyleclub. All rights reserved.

LaVita Lifestyleclub
Sportlaan 7
3905 AD Veenendaal 
(0318) 745 945 
info@lavitaveenendaal.nl
www.lavitaveenendaal.nl