brandbox
brandbox

Nieuwsbrief

NEWS - LaVita Lifestyleclub
LAVITA NEWS | JULI/ AUGUSTUS
DEZE MAAND

XCORE techniek training – 15 juli
Safari slaapfeest – 18 augustus 
Zomerrooster 
Winnaars FunXtion challenge 
Oefening van de maand - Kettlebell
Mededelingen 

INTRO
Heb je het nieuwe programmaboekje van kwartaal 3 al gezien? Neem een exemplaar mee naar huis vanuit de club en lees op je gemak door wat er allemaal te beleven valt tijdens dit zomerse kwartaal. Deze nieuwsbrief bevat informatie voor de maanden juli én augustus. Onze redactie is aan vakantie toe ;-). Graag wensen wij iedereen vanaf deze weg een hele fijne vakantie

Veel leesplezier! 

XCORE techniek training – 15 juli
Op zondag 15 juli van 12.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom om deel te nemen aan de XCORE-techniektraining door Jiska, Ruby en Glenda. Wat is de juiste houding waarmee je optimale resultaten behaalt? Hoe train je veilig en kun je blessurevrij zo zwaar mogelijk trainen? Na een korte warming-up starten we met de techniektraining waarna we in 2-tallen een feedback en coachingsronde doen. We sluiten de sessie af met de nieuwe release #54. Inschrijven kan bij de receptie!
 
 

Safari slaapfeest – 18 augustus
Op zaterdag 18 augustus mag je komen logeren bij ons Safari slaapfeest (locatie: LaVita)!!! We gaan leuke spelletjes doen, film kijken en….een beetje slapen. Het slaapfeest is voor alle kinderen die bij LaVita sporten van 7 t/m 12 jaar. Om het nog gezelliger te maken mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen. Lees er alles over in kwartaalboekje 3 of stuur een email naar danielle@lavitaveenendaal.nl. Prijs: €7,50 per kind.
Zomerrooster 
Van 16 juli t/m 26 augustus (week 29 t/m 34) hanteren we ons zomerrooster. Dit rooster is te vinden op de website en op de publicatieborden in onze club. In de periode van 23 juli t/m 19 augustus (week 30 t/m week 33) komen alle jeugdlessen en kinderopvang te vervallen. Alle 16+ danslessen gaan wel gewoon door in deze periode! Tijdens dit zomerrooster hebben we geen groepsles van de maand.
 
 
Winnaars FunXtion challenge 
De afgelopen 6 weken hebben we de FunXtion challenge gehad. Er zijn in totaal 3 challenges volbracht met burpees, situps, froggers, planks en nog veel meer in een zo snel mogelijke tijd. De 1e prijs bestaat uit een Bjorn Borg kledingset, de 2e prijs is een cadeaubon van The Maxx en de 3e prijs is bartegoed van LaVita. De prijswinnaars zijn bij de heren: 1e Niels de Kruijff, 2e Marco van der Ende en 3e Harm van Zoern. Bij de dames: 1e Monique Klaare, 2e Lisanne van Brummelen- Verhoek en 3e Janine Messelink. Proficiat met jullie prijzen!!!
 

Oefening van de maand - Kettlebell
Wist je dat trainen met de kettlebell supereffectief kan zijn?! Hoewel het een simpele tool is, train je alle grote spiergroepen met de kettlebell. Hierdoor maakt het een training voor je hele lichaam. Vaak is dit een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit en mobiliteit, waardoor het supereffectief is in vergelijking met bijvoorbeeld alleen een duurloop of een eenzijdige training in de fitness. Iedereen kan met de kettlebell trainen omdat we de kettlebell in allerlei gewichten hebben liggen. Wil je meer weten? Maak een afspraak met een fitnessinstructeur!
Mededelingen 
> Zin in een gezond sapje of een overheerlijk belegde bagel? Goed nieuws! Op vertoon van je LaVita lidmaatschapsbandje ontvang je 10% korting op je rekening bij Bagels & Beans Veenendaal (ingang AH)
 
> Op 25 augustus starten we weer met een nieuwe 90 dagen challenge. Lees er alles over (inclusief gratis kennismakingstrainingen) in het boekje van kwartaal 3!
 
> Na de zomerstop komen er nieuwe danslessen op ons rooster, waaronder een les speciaal voor boys!! Ken jij een stoere boy die dit leuk lijkt? Neem hem dan mee voor een gratis proefles!
 
> Onze 50/50 deal is verlengd. Breng in juli of augustus een nieuw lid aan en ontvang beide 5 weken lang 50% korting op je lidmaatschap en ontvang €5 bartegoed!
 
> Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor ons Body&Mind event op 7 juli bij De Eekhoeve. Interesse? Mail naar heleen@lavitaveenendaal.nl
 
> Vanaf de zomerperiode verwelkomen wij een nieuwe dansdocent in ons team: Kirsten. Verder komt Naomi na de zomer weer terug; welkom (terug)!
 
> Op zaterdag 7 juli wordt er weer afgezwommen in het zwembad, dus het kan extra druk zijn op de parkeerplaats. Tip: kom met de fiets!
 
> Onze leden deal loopt nog door tot en met augustus, dus kom regelmatig sporten en neem je welverdiende cadeau in ontvangst! 
Volg jij ons al?
Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Wees altijd als eerste op de hoogte, zie foto's van evenementen en lees over de laatste acties.

Ga snel naar: www.facebook.com/LaVitaVeenendaal 

Of volg ons op Instagram: lavita_lifestyleclub
Copyright © 2018 LaVita Lifestyleclub. All rights reserved.

LaVita Lifestyleclub
Sportlaan 7
3905 AD Veenendaal 
(0318) 745 945 
info@lavitaveenendaal.nl
www.lavitaveenendaal.nl