LaVita Actueel

LaVita doet mee aan de AH Sportactie!

De maand september wordt dé maand om onze sport en onze sportclub in de spotlights te zetten. Op 4 september start een landelijke spaaractie op sport met Albert Heijn. De AH Sportactie biedt LaVita de gelegenheid mensen kennis te laten maken met ons.

Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf 4 september per spaarkaart drie weken bij alle 900 Albert Heijn winkels sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Klanten kunnen t/m 1 oktober de spaarkaart inwisselen bij de kassa voor een actiecode. Zowel jong als oud kan via de website www.ahsportactie.nl tot en met 4 december op zoek naar sportactiviteiten die in hun buurt worden aangeboden. Ook bij onze club kan van 4 september tot en met 3 december (14 weken lang) een volle spaarkaart ingewisseld worden.

Sportactiviteiten bij LaVita

Klanten van Albert Heijn kunnen met deze AH Sportactie zelf ontdekken welke sport(club) bij hen past. Tevreden sporters hopen we na afloop van de actie natuurlijk terug te zien als nieuw lid van LaVita. Op de website www.ahsportactie.nl staat vermeld op welke momenten spaarders kunnen sporten. En op onze website www.lavitaveenendaal.nl kunt u ons lesrooster vinden.

 Meer informatie?

Voor vragen kun je terecht bij Heleen Rentenaar heleen@lavitaveenendaal.nl Meer details over deze actie vind je op www.ahsportactie.nl/hoe-werkt-de-ah-sportactie

 

Geplaatst op maandag 4 september 2017, om 13:44