brandbox
brandbox

Nieuwsbrief

NEWS - LaVita Lifestyleclub
LAVITA NEWS | NR. 7 | JULI / AUGUSTUS
DEZE MAAND

- LaVita Wenskaarten 
- Zomerrooster 
- 'Color Up' groot succes 
- (Tijdelijke) roosterwijzigingen 
- Mededelingen 


INTRO
Het is 'the month after', maar wat kunnen we terug kijken op een fantastische feestmaand! Graag willen we iedereen via deze weg bedanken voor zijn/haar felicitaties, maar vooral ook voor het enthousiasme bij de verschillende activiteiten. Deze nieuwsbrief bevat informatie voor de maanden juli én augustus. Onze redactie is aan vakantie toe ;-). Graag wensen wij iedereen vanaf deze weg een hele fijne vakantie toe!

Veel lees plezier! 

LaVita Wenskaarten
Gedurende de eerste 2 weken van juni heeft iedereen zijn/haar wens in kunnen vullen op de speciale LaVita wenskaarten. Hieruit hebben wij 5 wensen geselecteerd welke wij graag in vervulling laten gaan. Dat zijn:

 
1. De komst van een Smith Machine in de fitness
2. Rosanne krijgt een vast contract als ze eerst op date gaat met Mark den Hertog (2 wensen in 1)
3. Een foto ochtend met Ali en zijn ontblote bovenlijf
4. Yin Yoga komt per september op het lesrooster
5. Anne-Claire Ubels wordt 3 maanden lang door Corinne begeleidt in haar strijd tegen de kilo's en ontvangt 3 maanden lang wekelijks 1 gratis PT sessie. In ruil hiervoor houdt ze hier actief een blog/vlog van bij! 


Zomerrooster
In de periode van 10 juli t/m 20 augustus komt ons reguliere lesrooster tijdelijk te vervallen en werken we met een zomerrooster. Dit zomerrooster is te vinden op de website. De openingstijden zijn in deze periode ook wat anders. Wij zijn op maandag t/m vrijdag gewoon van 7.00 uur tot 22.00 uur geopend. Op zaterdag en zondag kun je van 8.30 uur tot 13.00 uur komen sporten. De jeugdlessen en de kinderopvang komen te vervallen van 17 juli t/m 13 augustus. 'Color Up!' een groot succes!
Zondag 11 juni was het dan eindelijk zo ver: Color Up!, de jaarlijkse eindvoorstelling van onze dansafdeling. Elk seizoen wordt er hard getraind en uitgekeken naar dit moment. Met een publiek van ruim 350 personen in De Lampegiet hebben de dansers van LaVita de sterren van de hemel gedanst! De docenten zijn supertrots!! 


(Tijdelijke) roosterwijzigingen
> Per 1 juli staat er een gloednieuwe les op het lesrooster: Mountainbiken (MTB). Iedere zaterdag om 9 uur verzamelen bij LaVita om onder begeleiding van Gerben tot 11 uur in de buitenlucht te gaan knallen! 
> Met ingang van het zomerrooster komen er 2 lessen definitief te vervallen: GRIT op maandag om 18.00 uur en Zumba op dinsdag om 19.30 uur 
> Het lesrooster van de danslessen gaat er na de zomerstop iets anders uit zien. De dansers krijgen hier allemaal een brief over mee naar huis 
Mededelingen
> Bij de fitness verwelkomen wij 2 nieuwe gezichten! Welkom Sarah en Niels! Niels heeft zijn stage afgerond en blijft gezellig bij ons werken
> Ook bij de receptie is het team uitgebreid met de komst van Romy. Welkom Romy! 
> Wij feliciteren Joost met de geboorte van zijn zoon Julian 
> In de vakantieperiode hebben wij geen groepsles van de maand
 
Volg jij ons al?
Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Wees altijd als eerste op de hoogte, zie foto's van evenementen en lees over de laatste acties.

Ga snel naar: www.facebook.com/LaVitaVeenendaal 

Of volg ons op Instagram: lavita_lifestyleclub
Copyright © 2017 LaVita Lifestyleclub. All rights reserved.

LaVita Lifestyleclub
Sportlaan 7
3905 AD Veenendaal 
(0318) 745 945 
info@lavitaveenendaal.nl
www.lavitaveenendaal.nl