brandbox
brandbox

Nieuwsbrief

NEWS - LaVita Lifestyleclub
LAVITA NEWS | MAART
DEZE MAAND

Walk, Talk & Lunch (50+) – 8 maart 
Spinningmarathon – 23 maart 
LaVita OUTDOOR infobijeenkomst 
Gratis Coaching Sessie in maart
Spijkerbroek hangen - 26 t/m 30 maart
Mededelingen 


INTRO
In maart zijn er verschillende leuke dingen te doen binnen, maar ook buiten LaVita. Op verschillende avonden gaan we de strijd met elkaar aan in de hal van de groepslessen. We gaan wandelen en sluiten deze maand ook het binnen-fietsseizoen af met een Spinningmarathon. Tegelijkertijd is dat het startsein voor LaVita OUTDOOR. Hardlopen, racefietsen, mountainbiken of bootcamp; het kan allemaal bij LaVita. Vanaf 1 april met de LaVita OUTDOOR Strippenkaart. 

Veel leesplezier! 

Walk, Talk & Lunch (50+) – 8 maart 
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor onze gezellige wandel-, klets- en lunchochtend op 8 maart, dus schrijf je nog snel in door een email te sturen naar danny@lavitaveenendaal.nl. 
Wat is de bedoeling? We vertrekken om 10.00 uur vanaf de Eekhoeve voor een wandeling van zo'n 1,5 uur. Bij terugkomst gaan we gezellig met zijn allen lunchen en na-kletsen. 
Kosten €15,-.
 

Spinningmarathon – 23 maart
Het buiten-fietsseizoen staat alweer voor de deur, dus gaan we het binnen-seizoen gepast afsluiten met een Spinningmarathon. Op vrijdagavond 23 maart gaan we van 19.00 tot 22.00 uur knallen! Je kunt je vanaf nu opgeven op de lijst in de RPM-zaal. VOL = VOL, dus wees er snel bij om een fiets te bemachtigen!

LaVita OUTDOOR informatiebijeenkomst – 26 maart
Hardlopen, racefietsen, mountainbiken of bootcamp; het kan allemaal bij LaVita. Op 1 april start het OUTDOOR seizoen weer en wij trappen dit graag af op maandag 26 maart om 19.00 uur met een informatiebijeenkomst. We gaan het dit jaar namelijk anders doen dan anders. Zo gaan we werken met een LaVita OUTDOOR Strippenkaart. Zo kunnen niet-leden of “1x per week-leden" gebruik maken van onze OUTDOOR activiteiten zonder (all-in) lidmaatschap. Ook gaan we per activiteit naar een evenement toe werken. Met de hardlopers gaan we ons bijvoorbeeld inzetten om mee te doen aan de Schuiteman Valleyrun op 9 juni. Meer info? Schrijf je in voor deze informatiebijeenkomst via danielle@lavitaveenendaal.nl. 
Gratis Coaching Sessie in maart
Wil jij fit en slank de zomer in, maar weet je niet hoe? Geef je dan op voor een GRATIS Coaching Sessie met een van onze trainers. Je kunt je t/m maart aanmelden via wesley@lavitaveenendaal.nl en alleen de eerste 50 aanmeldingen worden ingedeeld. De Coaching Sessies vinden plaats in maart. Mooi op tijd om bikini-proof de zomer in te gaan!
 
 
 

Spijkerbroek hangen - 26 t/m 30 maart
In de week van 26 maart gaan we spijkerbroek hangen. Wie kent het niet!? Het battle field is te vinden bij het functionele rek in de fitness. Blijf jij het langst hangen? Dan win je mooie prijzen; 1 maand gratis sporten, supplementen of bartegoed…
 
 
 

Mededelingen 
> In verband met de Groepsfitness challenge is er deze maand geen groepsles van de maand
 
> Per maart nemen wij afscheid van Romy, maar wij zijn blij dat haar vervangster Danielle haar uren op de receptie over komt nemen. Welkom bij de receptie, Danielle!

> 18 maart is de eerste wedstrijd van alle selectie- en demoteams, dus er wordt deze laatste weken keihard getraind

> NIEUW in ons assortiment: eiwitshake met vers fruit voor €3! Breid je normale eiwitshake uit door er vers fruit bij te doen. Er zijn verschillende smaken. Welke is jouw favoriet?

> De datum voor de jaarlijkse dansshow “B You" is bekend; 24 juni. Locatie; Theater de Lampegiet

> Zaterdagochtend geen kinderopvang? Wel dansles! Dancekids 2-4 jr en Swingkids 5-7 jr
Volg jij ons al?
Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Wees altijd als eerste op de hoogte, zie foto's van evenementen en lees over de laatste acties.

Ga snel naar: www.facebook.com/LaVitaVeenendaal 

Of volg ons op Instagram: lavita_lifestyleclub
Copyright © 2018 LaVita Lifestyleclub. All rights reserved.

LaVita Lifestyleclub
Sportlaan 7
3905 AD Veenendaal 
(0318) 745 945 
info@lavitaveenendaal.nl
www.lavitaveenendaal.nl