brandbox
brandbox

Nieuwsbrief

NEWS - LaVita Lifestyleclub
LAVITA NEWS | NR. 10 | NOVEMBER
DEZE MAAND

- LaVita Spaarkaartactie 
- Bingo-avond voor 60-plussers 
MTB clinic – 25 november
Vernieuwde FunXtion ruimte
- Vier je kinderfeestje bij LaVita!
- Mededelingen 
INTRO
In de maand november hebben we een leuke actie voor al onze groepslessen en verschillende leuke activiteiten in de agenda staan. Maar vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij onze geheel vernieuwde FunXtion ruimte. Lees er meer over in deze nieuwsbrief!

Veel lees plezier! 

LaVita Spaarkaartactie
In de maand november staan de groepslessen centraal en organiseren we een spectaculaire spaarkaartactie! Wat moet je doen? Je spaarkaart ophalen bij de receptie en 10 verschillende groepslessen volgen in de maand november. Wanneer je spaarkaart vol is, dan kun je deze bij de receptie verzilveren en ontvang je een cadeau naar keuze. Een paar leuke bijkomstigheden zijn dat je meer trainingsresultaat hebt, je leert andere lessen, instructeurs en leden kennen en je kennis van ons grote sportaanbod wordt vergroot. Veel plezier!
 

Bingo-avond voor 60-plussers – 22 november
Op woensdag 22 november organiseren we een bingo-avond speciaal voor 60-plussers!! Alle gasten worden om 17.30 uur verwacht voor een welkomstdrankje waarna gestart zal worden met een heerlijk stamppottenbuffet. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur en kost €20,- per persoon (excl. drankjes). Je kunt je inschrijven bij de receptie en ook niet-leden zijn van harte welkom. 
MTB clinic – 25 november
Op zaterdag 25 november organiseren we van 9.00 tot 13.00 uur een gave mountainbike clinic in samenwerking met Eddy IJzendoorn. We willen op deze dag bereiken dat je nog beter kunt presteren op de fiets in het bos en met een big smile naar huis toe gaat. We vetrekken vanuit LaVita naar de Amerongse bossen en eindigen met een lekkere lunch bij LaVita. Je kunt je bij de receptie opgeven en deelname kost €35,-. 

Vernieuwde FunXtion ruimte
Het kan je niet zijn ontgaan dat er een speciale FunXtion ruimte is gerealiseerd in de fitness. Je stapt de ruimte in en dan denk en voel je: WAUW! Trainen was nog nooit zo leuk! De sfeer, kleuren en materialen nodigen uit tot actie; een beleving. FunXtion biedt een speelse, leuke en uitdagende fitnesservaring. In 30 minuten train je in groepsverband op een intensieve manier verschillende spiergroepen. Je wordt steeds opnieuw weer uitgedaagd en de instructeurs houden je gemotiveerd tijdens het fitnessprogramma, waardoor het veel waarschijnlijker wordt dat je je doelen bereikt. Kijk hier voor het FunXtion lesrooster en kom snel mee doen!
Vier je kinderfeestje bij LaVita!
Lang zal 'tie leven, lang zal…..

Wil je nu eens echt een origineel verjaardagsfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar LaVita Lifestyleclub en ga samen sportief aan de slag. Of je nu wilt gaan dansen, karate, fit kids, …alles is mogelijk! Jij bent jarig, dus je mag zelf kiezen welke les er wordt gegeven. Maar van al dat sporten krijg je natuurlijk wel trek, dus wat lekkers met een glaasje limonade mag niet ontbreken. Niets is ons te gek, dus laat ons weten wat jouw verjaardagsfeestje compleet maakt! Voor meer informatie kun je een mail sturen naar danielle@lavitaveenendaal.nl of kom gezellig langs!

Mededelingen
> Wist je dat er iedere maandag om 19 uur een vaste groep van 8 personen buiten gaat hardlopen? Er is altijd ruimte voor nieuwe lopers, dus doe gezellig mee!
 
> Wij verwelkomen 2 nieuwe dames in ons team. Shirin verzorgt vanaf heden de kinderopvang op woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf 1 november komt Kirsten ons Personal Training- en fitnessteam versterken. Succes beide!

> In verband met de LaVita Spaarkaartactie hebben we in de maand november geen groepsles van de maand.
 
> Helaas nemen wij afscheid van Gertjan en Kevin. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet!
 
> Gelieve niet zelfstandig olie te gebruiken in de sauna. Dit i.v.m. rookontwikkeling en verdere gevolgen.
 
> De 3e week van oktober hebben wij Prozis proteïnerepen ter introductie aangeboden voor €1,-. Deze zijn goed bevallen door de leden, dus zullen we gaan bekijken welke repen we uiteindelijk gaan verkopen. Wordt vervolgd!
Volg jij ons al?
Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Wees altijd als eerste op de hoogte, zie foto's van evenementen en lees over de laatste acties.

Ga snel naar: www.facebook.com/LaVitaVeenendaal 

Of volg ons op Instagram: lavita_lifestyleclu
Copyright © 2017 LaVita Lifestyleclub. All rights reserved.

LaVita Lifestyleclub
Sportlaan 7
3905 AD Veenendaal 
(0318) 745 945 
info@lavitaveenendaal.nl
www.lavitaveenendaal.nl