brandbox
brandbox

Nieuwsbrief


NEWS - LaVita Lifestyleclub
LAVITA NEWS | NR. 11 | DECEMBER & JANUARI
DEZE MAAND

Cadeaubon feestdagen 
Nieuwjaarsborrel en New Release Party 
Afslankrace januari
Oefening van de maand – Deadlift
(Tijdelijke) roosterwijzigingen 
Mededelingen 
Gewijzigde openingstijden

INTRO
Sinterklaas is het land uit en iedereen maakt zich op voor de volgende feestperiode. Vanwege verschillende activiteiten en vakanties is deze nieuwsbrief van toepassing op december 2017 èn januari 2018. Vandaar dat we iedereen namens deze weg dan ook alvast hele fijne feestdagen wensen en een spetterende jaarwisseling. 

Veel leesplezier! 

Cadeaubon feestdagen
Ben je nog op zoek naar een leuk origineel cadeau voor de feestdagen? Wat dacht je van de LaVita cadeaubon! Geef een maand gratis sporten cadeau en combineer dit met onze shopper, handdoek en/of bidon. Wie maak jij blij met dit sportieve cadeau?
  


Nieuwjaarsborrel en New Release Party – 13 januari
Op zaterdag 13 januari willen we het nieuwe jaar gezellig aftrappen met een New Release Party met aansluitend een gezellige Nieuwjaarsborrel. Voor deze Nieuwjaarsborrel stellen wij gratis drankjes en hapjes beschikbaar. Tevens zal deze dag de Open dag zijn, dus het belooft een bruisende dag te worden. Tot dan! 


Afslankrace januari
Uiteraard gaan we in januari weer van start met een nieuwe afslankrace. Januari is de maand bij uitstek om te starten met het laten slagen van je goede voornemens. Laat de afslankrace jou hierbij helpen! Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar wesley@lavitaveenendaal.nl en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Oefening van de maand – Deadlift
Vanaf heden hebben we iedere maand de oefening van de maand, cool he?! De aftrap is voor de deadlift. Wist je dat je met de deadlift meer spieren aanspreekt dan bij welke andere oefening dan ook? De core, beenspieren, bilspieren, grote delen van je rugspieren, armspieren en schouderspieren komen allemaal aan bod. In het dagelijks leven heb je hier baat bij bij o.a. het oppakken van je (klein)kinderen en zware boodschappentassen. De oefening is heel technisch, dus veel oefenen is vereist. Wil je hier meer over weten? Maak eens een afspraak met een fitnessinstructeur en ontdek hoe je de oefening in je trainingsschema kunt implementeren.

(Tijdelijke) roosterwijzigingen
> Wegens groot succes van de Yin Yoga komen er in het nieuwe jaar nog lessen bij. Exacte dagen en tijden volgen nog!
 
> De hardloopgroep houdt een tijdelijke winterstop t/m maart. In april starten we weer.
 
> Eind december stoppen we helaas met de Tabata lessen.
Mededelingenn
> Het koude weer komt er aan, dus er is weer warme chocolademelk (met/zonder slagroom) aan de bar verkrijgbaar.
 
> In de week van 18 december zijn alle ouders/verzorgers welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de danslessen; kijklessen dus!

> Op zaterdag 6 januari gaan we een leuk feestje vieren omdat we dan BRN 25 lanceren. Noteer de datum dus alvast in je agenda.

> Wij vinden het heel tof dat het echt gezellig druk is in de club. Wel willen we iedereen verzoeken slechts 1 kluisje in gebruik te nemen. Dan weten we zeker dat niemand mispakt en zijn spullen in een kluisje kwijt kan.
 
> Verder ook het verzoek om al het gebruikte materiaal in de fitness na gebruik weer op te ruimen. Helaas raken er soms losse fitnessmaterialen spoorloos…

> Helaas nemen wij afscheid van Roswitha. Vanwege drukte met haar werk en studie moet zij stoppen met het verzorgen van GRIT-lessen. Gelukkig hebben wij al een vervanger voor haar gevonden in de persoon van Minggus Pesulima. Welkom Minggus!!

> De Bingo-avond op 22 november voor onze 60 plussers was een groot succes. Na een heerlijk stamppottenbuffet zijn de prijzen verdeeld tijdens de bingo en op de after-party is er gezellig gedanst en geborreld.

> Op zaterdag 25 november hebben we een MTB clinic gehad o.l.v. Fast Eddy. Hier was veel belangstelling voor en is zeker voor herhaling vatbaar. Wordt vervolgd dus!
 
> Op zaterdag 2 december is Sinterklaas hier geweest met 2 Pieten. Het was een heel gezellig feestje met…cadeautjes!
Gewijzigde openingstijden
> Kerstavond – 24 december – geopend tot 15.00 uur

> 1e Kerstdag – 25 december – gesloten 

> 2e Kerstdag – 26 december – 9.00 tot 13.00 uur en aangepast lesrooster 

> Oudejaarsdag – 31 december – geopend tot 13.00 uur 

> Nieuwjaarsdag – 1 januari – gesloten
 


Volg jij ons al?
Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Wees altijd als eerste op de hoogte, zie foto's van evenementen en lees over de laatste acties.

Ga snel naar: www.facebook.com/LaVitaVeenendaal 

Of volg ons op Instagram: lavita_lifestyleclub
Copyright © 2017 LaVita Lifestyleclub. All rights reserved.

LaVita Lifestyleclub
Sportlaan 7
3905 AD Veenendaal 
(0318) 745 945 
info@lavitaveenendaal.nl
www.lavitaveenendaal.nl

Uitschrijven voor de nieuwsbrief van LaVita